Fashion
Cum să porți culoarea anului 2018 - ULTRA VIOLET

Aleasă culoarea anului 2018, Ultra Violet este considerată cu mult mai ușor de purtat față de culoarea anului trecut - Greenery. Fiind o nunața descrisă de Pantone că dramatică și provocatoare, nuanța de violet poate transmite originalitate și imaginație, și ne duce cu gândul la viitor și la inovație.

 

Dacă încă nu ești suficient de încrezătoare pentru a putea purta Ultra Violet, poți să împrumuți idei de la vedetele nonconformiste precum Rihanna sau Ariană Grande. Ultra Violet este o nunața perfectă pentru celebritățile culturii pop, fiind o sursă de inspirație chiar și pentru celebrul și regretatul Prince.

 

Ultra Violet este deja pe podiumurile de fashion, unde colecția de primăvară-vara 2018 de la Gucci folosește din plin nuanțele de violet. Și în colecțiile casei de modă Balenciaga putem găși culoarea anului 2018.

ACCESORII

Din păcate, piesele de îmbrăcăminte haute-couture nu sunt întodeauna practice, și nu pot fi purtate la birou sau la școală, așa că noi trebuie să găsim alte modalități de a include această culoare în viață noastră de zi cu zi. Noi vom începe prin a folosi acesorii precum șoșetele, mănușile, eșarfele, sau curelele în nuanțe de Ultra Violet.

caciula-ultra-violet esarfa-ultra-violetceas-ultra-violet

Caciula H&M - 29,90 RON

Esarfa H&M - 59,90 RON

Ceas SO&CO - 169 RON

 

ÎNCĂLȚĂRi

Dacă și vouă va place culoarea anului 2018 la fel de mult că și nouă atunci cu siguranță nu vă veți putea limita la accesorii. De aceea, noi vă oferim și câteva exemple de încălțări foarte cool în nuanțe Ultra Violet.

ghete-ultra-violet1  ghete-ultra-violet3 ghete-ultra-violet3

Ghete Gino Rossi - 300 RON

Trappers Caterpillar - 365 RON

Tenisi Converse - 192 RON

 

nike-ultra-violet  sandale-ultra-violet1  sandale-ultra-violet2

Pantofi Nike - 289 RON

Sandale Gino Rossi - 246 RON

Sandale Gino Rossi - 268 RON

 

Inspiră-te de la vedetele tale preferate! Află cum poartă Rihanna, Zendaya, Taylor Swift, sau Kilye Jenner culoarea anului 2018 Ultra Violet.