Fashion
Cum să asortezi o pereche de pantaloni galbeni sau muştar

Pentru că am scris deja un articol dedicat gecilor si jachetelor roşii, de data aceasta este rândul pantalonilor galbeni. Pantalonii în nunaţe de galben fac parte din acea categorie de îmbrăcăminte ceva mai dificil de asortat. Vestea bună este că la fel ca in cazul salopetelelor de blugi și jachetelor roșii, pantalonii galbeni nu se demodează niciodată.

 

De cele mai multe ori, atunci când vedem în magazine un astfel de articol vestimentar ne place atât de mult încât nu ne mai gândim daca se potriveşte cu restul garderobei noastre. Chiar daca impulsivitatea la shopping ne-a făcut să avem cel puţin două-trei astfel de articole vestimentare, vestea bună este că sigur avem deja şi elementele cu care acestea se pot combina perfect. Noi am găsit o grămadă de variante super drăguţe de ţinute care includ pantalonii galbeni şi vă garantăm că veţi putea să alcătuiţi cel puţin una dintre ele cu ceea ce aveţi deja în dulap.

 

Nouă cel mai mult ne plac ţinutele în care pantalonii galbeni sunt combinaţi cu tricouri albe sau negre. De asemenea, şi pantalonii galbeni împreună cu o cămaşă de blugi, sau bluză culoare albastră pot alcătui ţinute foarte cool. Vă lăsăm pe voi să alegeţi una dintre variantele de mai jos în funcţie de preferinţe şi de articolele vestimentare care vă sunt la îndemână.

 

galben1  galben2  galben3

galben4  galben5  galben6

galben7  galben8  galben9

galben10  galben11  galben12

galben13  galben14  galben15

galben16  galben17  galben18

galben19  galben20  galben21

galben22  galben23  galben24

galben25  galben26  galben27

galben25  galben26  galben27

 

Sursa foto: Pinterest