Fashion
Cum poţi purta o jachetă roşie

Noi fetele avem acele articole de îmbrăcăminte care ne plac la nebunie dar pe care nu reuşim de fiecare dată să le asortăm cu uşurinţă printre care și jacheta roșie, pantalonii muștar, sau salopetele de blugi. De câte ori nu ni s-a întâmplat să ne îmbrăcăm cu aceste hăinuţe minunate, să ne uităm în oglindă şi să ne schimbăm repede, cu gândul că le vom purta altă dată. Şi uite aşa, ne dăm seama dupa o bună perioadă de timp că jacheta roşie, pantalonii galbeni şi salopeta au rămas nepurtate, deşi în momentul în care le-am cumpărat ne-am promis că le vom purta mereu. Din acest motiv, noi ne-am hotărât să luăm atitudine şi să găsim câteva variante în care aceste piese de rezistenţă arată minunat.

 

Acest articol este dedicat gecilor şi jachetelor roşii, urmând ca pe viitor să adăugăm câte un articol şi pentru alte articole vestimentare dificil de asortat dar mereu la moda. Paltonul, sacoul, geaca şi cam orice tip de jachetă de culoare roşie merg de minune cu articole vestimentare de culoare neagra, astfel rezultă un look clasic dar şi foarte chic. De asemenea, mergem la sigur şi dacă asortăm jacheta roşie cu o pereche de blugi deschişi la culoare şi un tricou cu dungi. Aceste două variante sunt foarte la îndemână şi ne garantează faptul că ţinuta noastră va fi una reuşită. Noi vă oferim câteva astfel de exemple simple dar chic, şi unele puţin mai îndrăzneţe pentru acelea dintre noi care vor să iasă în evidenţă şi să aibă un look mai original.

 

red1  red2  red3

rosu4  rosu5  rosu6

rosu7  rosu7  rosu9

rosu10  rosu11  rosu12

rosu13  rosu14  rosu15

rosu16  rosu17  rosu18

rosu19  rosu20  rosu21

rosu22   rosu23  rosu24

rosu25  rosu26  rosu27

rosu28  rosu29  rosu30

 

  Sursa foto: Pinterest

 

Acum că știi să porți o jachetă roșie în atât de multe feluri diferite află cum să porți pantaloni galbeni sau cum poti purta o salopeta de blugi.