Fashion
Care este culoarea anului 2018

În fiecare an, experții de la Institutul Pantone fac studii în domenii precum design, cinematografie, modă, sau artă și aleg culoarea anului. Pentru anul 2018, culoarea desemnată este Ultra Violet.

Experții Pantone au descris această nuanță de violet că fiind 'o nuanță provocatoare ce reflectă induvidualitate și spiritualitate' care ne duce cu gândul la misteriile cosmosului și ale necunoscutului.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al institutului Pantone declara că 'Trăim într-o perioada în care trebuie să fim creativi și să ne folosim imaginația. Această atitudine se potrivește de minune cu nuanță Ultra Violet, un tip de violet ce are la baza culoarea albastră'. De la explorarea galaxiilor îndepărtate până la exprimare artistică și spiritualitate, nuanță Ultra Violet este perfectă pentru anul 2018.

Vedetele deja au început să includă piese vestimentare și accesorii Ultra Violet în garderoba lor. Zendaya, Gigi Hadid, și Kilye Jenner sunt doar câteva dintre preferatele noastre.

ZENDAYA

Zendaya a ales să poarte o nuanță foarte intensă de Ultra Violet și noi credem că arată super. În anul 2018 aveți șanse mari să găsiți pantaloni evazați în toate magazinele deoarece aceștia sunt din nou la modă.

Zendaya-ultra-violet-1  zendaya-ultra-violet-2  zendaya-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

GIGI HADID

Gigi Hadid a fost surprinsă de Paparazzi purtând un palton Ultra Violet foarte chic. Ea a apărut în acest palton și în timpul unei șendințe foto.

gigi-ultra-violet1  gigi-ultra-violet2  gigi-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

KILYE JENNER

Kilye este mereu o sursă de inspirație pentru noi. Ea a ales să poarte culoarea anului 2018 pe covorul roșu dar și în ședințele foto. Cizmele Ultra Violet deasupra genunchiului sunt preferatele noastre.

kilye-ultra-violet1  kilye-ultra-violet2  kilye-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

RIHANNA

Rihanna este mereu în pas cu modă și nouă ne plac la nebunie schimbările pe care le face în materie de hairsyling. Părul vată de zahăr arată minunat într-o nuanță mai deschisă a culorii Ulta Violet. De altfel, Rihanna preferă nuanțele mai pastelate, ea fiind surprinsă purtând astfel de nuanțe în cadrul a mai multe evenimente mondene.

rihanna-ultra-violet1  rihanna-ultra-violet2  rihanna-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

AMAL CLOONEY

Amal Clooney este un simbol al eleganței și ea a ales să poarte pe covorul roșu o rochie superbă într-o nuanță deschisă de violet.

amal-clooney-ultra-violet1  amal-clooney-ultra-violet2  amal-clooney-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

TAYLOR SWIFT

Taylor Swift a purtat în cadrul unui concert o rochie Ultra Violet foarte simpatică. Rochia ei ne duce cu gândul la balul bobocilor și la perioada liceului.

taylor-swift-ultra-violet1  taylor-swift-ultra-violet2  taylor-swift-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

ARIANA GRANDE

Ariană Grande a ales să poarte diverse nuanțe de Ultra Violet. Nouă ne place la nebunie cum s-a vopsit, dar și hanoracul oversized este ceva ce am cumpără fără să ezităm.

ariana-grande-ultra-violet1  ariana-grande-ultra-violet2  ariana-grande-ultra-violet3

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto