Lifestyle
Horoscopul lunii decembrie 2018
Berbec

În luna decembrie, berbecii se vor bucura de un boost considerabil de energie și va depinde de ei în ce anume o vor investi. Felul în care vor folosi această energie va influența relațiile pe care le au cu cei din jur.

Pentru că ajunge în centrul casei Berbecului, Jupiter îi va ajuta pe berbeci să își îndeplinească toate scopurile și să își ducă toate planurile la bun sfârșit. De asemenea, berbecii vor observa pe parcursul lunii decembrie că au mai mult noroc decât de obicei.

Pe plan sentimental, nativii zodiei berbec sunt însă sfătuiți să nu forțeze nota și să fie moderați. De asemenea, în luna decembrie, berbecilor le va fi greu să aibă răbdare cu cei din jur, lucru care poate duce la conflicte și neînțelegeri.

Taur

La începutul lunii decembrie, Neptun - planeta confuziei - va fi în opoziție cu puternicul Marte și cu un Venus în scorpion. Aceasta este o rețetă perfectă pentru o lună plină de pasiune, dar și de diverse probleme.

În prima parte a lunii, taurii vor avea multă energie care nu va fi in totalitate constructivă. Această energie va pune în evidență tendințele egoiste ale taurului și îl poate face să fie pasiv-agresiv în relațiile cu cei din jur.

Din fericire, Saturn în retrograd îi va ajuta pe nativii tauri să își exprime dorințele în mod clar și să poată obține ceea ce își doresc. În ultima jumătate a lunii, taurii se vor bucura de claritate în gândire și vor putea să își facă planuri pe termen lung.

Gemeni

În luna decembrie, Gemenilor le va fi destul de greu să comunice cu cei din jur. Vor exista multe discuții si conflicte la care gemenilor le va fi greu să găsească o concluzie mulțumitoare. Cu toate acestea, până la finalul lunii, Gemenii vor reuși să afle care sunt cauzele acestor discuții și cum pot fi rezolvate anumite probleme.

Gemenii sunt sfătuiți să își lase inima să decidă pentru ei luna aceasta și să acorde mai multă atenție laturii lor spirituale. Începând cu luna decembrie și până în primăvară gemenii își vor putea descoperii noi talente sau laturi artistice.

Un alt aspect important pentru nativii gemeni sunt finanțele, iar ei sunt sfătuiți să acorde mai multă importanță economiei și să evite cheltuielile care nu sunt necesare.

Rac

Începând cu lună decembrie, racii vor trece printr-o perioadă de inventariere personală în urma căreia vor decide care atitudini și opinii merită păstrate și care nu.

În luna decembrie racii vor continua să fie visători într-o oarecare măsură dar vor fi cu capul pe umeri atunci când va fi nevoie. Casa relațiilor și cea a romantismului vor primi foarte multă atenție luna aceasta.

Pe parcursul lunii decembrie raci se vor confrunta cu o serie de evenimente care le vor crea confuzie. Există posibilitatea ca această confuzie să fie generată de acțiunile unei persoane apropiate care are nevoie de mai multă atenție decât de obicei. Între 12 și 14 decembrie, pasiunea se poate transforma cu ușurință într-un conflict neplăcute.

Leu

Pentru nativii din zodia leu principalele caracteristici ale lunii decembrie vor fi comunicarea și gândirea în perspectivă. Această perioadă este perfectă pentru mărirea orizonturilor în domenii precum cariera, relațiile sau viața familială.

Soarele, Marte și Venus tranzitează a 5-a casă, ceea ce îi va face pe lei să fie foarte creativi și să acorde o mare atenție dezvoltării artistice. Prezența lui Venus va aduce numeroase oportunuități în plan romantic în ultima jumătate a lunii.

Nativii lei vor avea ocazia luna aceasta să își descopere noi talente sau pasiuni.

Fecioară

Beneficul Jupiter se află în centrul casei banilor, lucru care le poate aduce nativilor fecioară venituri suplimentare. Pentru fecioare, luna decembrie este perfectă pentru a face schimbări benefice în plan profesional, pentru a găsi modalități mai eficiente de administrare a finanțelor, și pentru a pune în aplicare un plan de suplimentare a veniturilor. 

În ciuda faptului că fecioarele adora ordinea și organizarea, luna decembrie le va ajuta pe acestea să îmbrățișeze suprizele și să se bucure de oportunitățile neprevăzute. Fecioarele vor fi mai pasionale și mai deschise la noutate pe tot percursul acestei luni.

Pe plan sentimental Mercur în retrograd îi poate face pe nativii din zodia fecioară să ia decizii pripite mai ales un ultima parte a lunii.

Balanță

În luna decembrie balanțele vor avea o înclinație către comunicare și către rezolvarea problemelor într-un mod diplomat. Fie că este vorba despre anumite conflicte pe plan profesional sau despre conflictele cu partenerul de viață, balanțele vor reuși în luna decembrie să le rezolve cu ușurință și să își facă punctul de vedere înțeles și acceptat.

De asemenea, pe tot parcursul lunii decembrie, balanțele vor avea numeroase ocazii să își extindă orizonturile. Nativii din zodia balanța vor găsi noi oportunități pe plan profesional și vor putea demara cu ușurință noi proiecte.

Pe plan sentimental, balanțele vor avea ocazia să își îmbunătățească viața de cuplu, să facă un pas înainte, sau să cunoască o persoană nouă.

Scorpion

În luna decembrie, nativii din zodia scorpion vor fi extrem de pasionali și plini de viață. Există posibilitatea ca prima parte a lunii să fie relativ confuză pentru scorpioni datorită tranzituluii planetelor Venus și Marte.

Pe tot parcursul lunii decembrite, scorpionii vor fi nevoiți să învețe să fie mai toleranți cu cei din jur și să își păstreze calmul dacă doresc să aibă niște sărbători de iarnă liniștite.

Ceea ce spun și felul în care reacționează scorpionii luna aceasta va avea un impact foarte mare asupra relațiilor cu cei din jur, fie că este vorba despre colegii de serviciu, despre familie sau despre partenerul de viață. 

Pe plan sentimental, scorpionii se vor bucura de o perioadă de liniște și de relaxare dacă vor reuși să fie toleranți și să evite conflictele. 

Săgetator

La mulți ani dragi săgetători! Aceasta este luna voastră și o perioadă perfectă pentru a comunica și a îmbunătății relațiile cu cei din jur. Nativii din zodia săgetător vor fi o inspirație pentru cei din jur datorită ușurinței cu care vor rezolva orice problemă și datorită talentului lor de a aplana orice conflict.

În luna decembrie săgetătorii riscă să devină mult prea concentrați la propria persoană. Un sfat important pentru săgetătorii este să rămână cu capul pe umeri și să nu uite să îi asculte cu atenție pe cei din jur.

Pe plan sentimental, săgetătorii vor avea extrem de multă energie care se poate transforma cu ușurință în conflicte. Nimic grav însă pentru că săgetătorul va găsi mereu o soluție la orice problemă.

Capricorn

Luna această oportunitățile creative și profesionale sunt abundente pentru nativii capricorni. Oricare ar fi aspirațiile voastre, luna aceasta nu trebuie să vă limitați deoarece, mai ales pe plan profesional, aveți toate șansele să reușiți tot ce vă propuneți.

Capricornii au putere de muncă și reușesc să ducă până la capăt orice își propun pe plan profesional, mai ales dacă își îndreaptă toată atenția către un anumit scop.

Pe plan sentimental capricornii au luna această șansă să reconstruiască sau să repare o relație. Dacă există probleme în relația de cuplu, capricornii sunt sfătuiți să investească timp și energie în a le rezolva deoarece au mari șanse de reușită.

Vărsator

La începutul lunii decembrie vărsătorii își vor descoperi noi talente și pasiuni. Dacă până acum vărsătorii s-au confruntat cu lipsa unui hobby, luna decembrie este perfectă pentru a-și descoperi latura artistică.

De asemenea, luna aceasta vărsătorii vor acorda mai multă atenție sănătății lor și formei fizice. Dacă își doresc să fie într-o formă fizică mai bună. acesta va fi un moment propice pentru vărsători să înceapă să practice un sport sau să aibă mai multă grijă la alimentația lor.

Pe plan sentimental, nativii din zodia vărsător se vor simți nesiguri și nu vor reuși să stabilizeze relația cu partenerul de viață. Comunicarea este foarte importantă pentru a rezolva problemele din viața de cuplu.

Pești

Deși în prima parte a lunii decembrie peștii vor avea impresia că nimic nu merge așa cum și-ar dori, pe măsură ce ne îndreptăm spre a doua parte a lunii, această senzație va dispărea. Începând cu a doua jumătate a lunii decembrie, nativii din zodia pești vor reuși să își ducă la bun sfârșit toate planurile și se vor putea bucura alături de cei dragi de sărbătorile de iarnă.

Este foarte important pentru nativii pești să nu uite să respire și să își acorde timp pentru relaxare și odihnă. Luna decembrie va fi o lună foarte încărcată, iar peștii tind să își încarce programul prea mult.

Pe plan sentimental peștii vor avea parte de o mică doză de conflict dar nimic grav. În ultima parte a lunii totul va merge perfect în relația de cuplu, mai ales dacă nativii pești vor fi atenți la nevoile persoanei iubite.