Top 10 seriale ale anului 2018

Serialele au devenit din ce în ce mai bune în ultimii ani și poate fi destul de dificil să alegem mai ales atunci când timpul este limitat. De ce să pierzi timpul cu un serial slab când apar atâtea seriale bune și foarte bune.

Noi am făcut o listă cu cele mai bune 10 seriale ale anului 2018 din care poți alege cu încredere. Ordinea serialelor este aleatorie.

1. Barry

Actori: Bill Hader, Sarah Goldberg, Stephen Root, Henry Winkler

Ce face un om care se pricepe foarte bine la omorât oameni dar care își dorește să devină actor? Aceasta este întrebarea la care încearcă să răspundă Barry, protagonistul serialului cu același nume. Barry este un asasin care încearcă să stăpânească arta actorului pentru a scăpa de depresiei.

2. Maniac

Actori: Jonah Hill, Emma Stone, Justin Theroux, Sally Field, Justin Theroux

Acest serial creat de Netflix este unul dintre cele mai originale seriale ale anului și îți va pune imaginația la lucru. Serialul Maniac se joacă cu mintea privitorului și aduce în discuție probleme precum singurătatea, moartea, depresia și modul în care industria farmaceutică poate înrăutăți anumite probleme psihice.

3. The Handmaid's Tale

Actori: Elisabeth Moss, Ann Dowd, Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Samira Wiley

Serialul The Handmaid's Tale este printre puținele adaptări care întrec cu mult așteptările publicului și ale criticilor. În serialul-adaptare a romanului lui Margaret Atwood joacă o mulțime de actori talentați care fac o treabă excelentă aducând în discuție o mulțime de probleme ale societății distopice în care se petrece acțiunea.

4. Sharp Objects

Actori: Amy Adams, Chris Messina, Lulu Wilson, Elizabeth Perkins, Patricia Clarkson

Acesta este genul de serial care face ca abonamentul la HBO să merite toți banii. Sharp Objects este o adaptare a romanului cu același nume, scris de talentată autoare Gillian Flynn (cunoscută pentru romane precum Gone Girl și Dark Places). Acțiunea serialului se petrece într-un orășel în care se petrec niște crime sângeroase. Protagonista serialului Camille Preaker (Amy Adams) se întoarce în orașul sau natal pentru a încerca să afle care este cauza și sursa acestor incidente îngrozitoare.

5. Better Call Saul

Actori: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks

Înainte să îl cheme Saul Goodman îl chema James McGill sau Jimmy pentru apropiați. Dacă ești în situația de a apela la serviciile pe care le prestează Jimmy sau Saul, cu siguranță ai dat de belea. Un prequel al serialului Breaking Bad, Better Call Saul urmărește cariera lui Saul Goodman și problemele cu care se confruntă acesta în cariera sa de avocat.

6. This Is Us

Actori: Mandy Moore, Milo Venitmiglia, Sterling K. Brown, Justin Hartley, Chrissy Metz

Serialul This Is Us este o poveste de familie emoționantă care urmărește viețile tripleților Randall, Kate, și Kevin cât și pe cele ale minunați lor părinților Jack și Rebecca. Serialul explorează o mulțime de ascpecte dificile ale societății actuale precum adopția, rasismul, sexismul, depresia, alcoolismul, obezitatea, infertilitatea, adolescența, etc.

7. Narcos: Mexico

Actori: Michael Peña, Teresa Ruiz, Diego Luna

Narcos: Mexico este un spin-off al serialului Narcos (care spune povestea traficului de droguri din Columbia) și explorează originile cartelului Guadalajara. Acțiunea serialului Narcos: Mexico începe în perioada anilor '80 când traficul de droguri din Mexic era o activitate dezorganizată și bazată pe creșterea plantelor de Cannabis. Această dezorganizare a dat naștere temutului cartel Guadalajara.

8. Glow

Actori: Alison Brie, Sydelle Noel, Betty Gilpin, Kate Nash, Marc Maron

Acțiunea serialului Glow se petrece în America anilor '80 când wresling-ul era extrem de popular. Protagonista serialului - Ruth Wilder - este o actriță care nu reușește să primească nici un rol important dar nimerește la o audiție pentru un show de wrestling feminin.

9. Black Mirror

Actori: Hannah John-Kamen, Daniel Kaluuya, Jon Hamm, Bryce Dallas Howard, Jesse Plemmons, Oona Chaplin

Black Mirror este o antologie de mini-filme SF care exploreaza diverse variante ale viitorului care mai de care mai infricosatoare sau mai ciudate.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

Actori: Edgar Ramirez, Penelope Cruz, Ricky Martin, Darren Criss

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace este cel de-al doilea sezon al antologiei bazate pe crime reale care au zguduit societatea Americană. Sezonul urmărește viața lui Andrew Cunanan - bărbatul care l-a asasinat pe celebrul designer și fondator al brandului Versace - Gianni Versace.